Rólunk

A magyar tulajdonú, elsősorban biztosításközvetítő tevékenységéről ismert Keszthelyi Holding Zrt. immáron második alkalommal rendezi meg kétnapos konferenciáját, a II. Biztosítási és Pénzügyi Szakmai Konferenciát.

A 100%-ban magyar tulajdonban álló Keszthelyi Holding a Keszthelyi Csoport ,,központi” Társasága. Az Igazgatóság elnöke és tagjai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek pénzügyi és biztosítási szakterületeken, mely a vállalatcsoport sikerének biztos alapja. A Keszthelyi Csoport töretlenül fejlődött az elmúlt években, így különböző cégalapítások és akvizíciók révén jelenleg nyolc társaság alkotja a csoportot. A Keszthelyi Csoport összesített árbevétele 2016-ban megközelítette a 4 milliárd forintot.

Előadók

Keszthelyi Erik,

a Keszthelyi Csoport tulajdonosa, a Holding Igazgatóságának elnöke

A ma már 8 tagvállalatot és egy alapítványt magában foglaló, a hazai pénzügyi piac meghatározó szereplőjeként ismert Keszthelyi Csoport alapítója és tulajdonosa, a Keszthelyi Alapítvány életre hívója. Vállalatcsoportjának töretlen fejlődését és sikerét a 2016-os, közel 4 milliárd forintos összesített árbevétele bizonyítja. Közel 12 éves szakmai tapasztalata, innovatív szemlélete, ügyfélközpontúsága, kitartása és befektetett munkája hozta meg számára a sikert, melyet az üzleti szféra is elismer, hiszen 2015-ben az Év Fiatal Vállalkozója, 2016-ban pedig az Év Vállalkozója 2016 díj elismeréseket vehette át. A cégcsoport irányítása és folyamatos fejlesztése mellett fő feladatának a szakma megfiatalítását, a fiatalok képzését, valamint a biztosításközvetítő szakma népszerűsítését tartja. Emellett küldetésének tekinti a kultúra és sport támogatását, a súlyosan beteg gyermekek gyógyításának elősegítését, valamint szociálisan hátrányos helyzetű családok támogatását.

Dr. Schiffer Miklós

Designer, kereskedő, stílus és divat szakíró, stílusgondolkodó, image – maker , jogász „A stílus evangélistája”

Előadásának témája: A MEGFELELŐ ÜZLETI ÖLTÖZETEK, STÍLUS, AMELY SIKERRE VEZET. ESZTÉTIKAI PROFIZMUS

Kapás Zsolt

Groupama

56 éves, gépészmérnök, munkavédelmi szakmérnök, akkreditált változáskezelési tanácsadó, mérnök-piacszervező, felsőfokú külkereskedelmi végzettséggel az ISD DUNAFERR Zrt. működése során 1989-2013 között több feladat megoldásában vett részt. A 1995. november 15.-e óta a DUNAFERR Egészségvédelmi Intézet intézetvezetője. Vezetésével Európában a szakmai területen elsők között szerezte meg az intézet minőségbiztosítási rendszere az ISO 9001 szabvány szerinti tanúsítást. Egyik kezdeményezője majd vezetője volt a DUNAFERR Regionális Egészségpénztár előkészítő bizottságának. Az Egészségpénztár Igazgatótanácsának az első elnöke. A 2000-es évek elején kezdeményezte a Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási rendszer bevezetését, majd a sikeres tanúsítását követően 2013. november végéig a rendszer felügyeletét látta el.
Több mint 17 éve az Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület elnöke, több éve a Magyar Mérnöki Kamara Munkabiztonsági Tagozatának elnökségi tagja.
A munkahelyi egészség és biztonság, a munkahelyi egészségfejlesztés elkötelezett híve. A jövő nemzedéke, a jövő szakemberei képzésében a Budapesti Műszaki Egyetemen, az Óbudai Egyetemen, a Dunaújvárosi Főiskolán, az OMKT Kft. keretei között vállal aktív, oktatói szerepet.

Dr. Farkas András

Generali Biztosító

Évfolyamelsőként, summa cum laude végzett az ELTE jogi karán 1985-ben. Az ügyvédi pályáról letérve Magyarországot képviselte diplomataként és konzulként hosszú ideig Iránban.
1994 óta a magyar élet-és nyugdíjbiztosítási piacon dolgozik, az NN marketingvezetője, az NN Pénztárszolgáltató ügyvezetője, a mai MetLife elődeinek - Mébit, ABN Amro Biztosító, Aviva - egyik alapítója, igazgatósági alelnöke és ügyvezetője, majd a Brokernet Group, később a Consequit Group értékesítési vezérigazgatója volt. Előadásaival és mentori tréningjeivel az elmúlt huszonhárom évben több, mint 40 ezer ember karrierjéhez járult hozzá.
2016 októberétől független nyugdíjbiztosítási szakértő, a NyugdíjGuru News alapító-főszerkesztője, a nyomtatott és elektronikus média rendszeres szereplője, a"Legyőzhetetlen" című különleges motivációs könyv szerzője. Közel háromezer olvasói visszajelzés alapján a könyv olyan hatású az értékesítők életében, hogy receptre kellene fölírni mindegyiküknek.

Telegdi René

intézményi üzletág-igazgató

A Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végezte tanulmányait pénzügy szakon. A Raiffeisen Banknál kezdte karrierjét az Értékpapír Főosztályon, majd a Credit Agricole francia befektetési bank leányvállalatánál vezette a letétkezelési üzletágat. 2007-ben csatlakozott a Concorde Alapkezelőhöz, mint front office-manager, 2010 óta vezeti az intézményi üzletágat és felel az alapkezelő nemzetközi terjeszkedéséért.

Kardos László

SIGNAL IDUNA Biztosító - kompozit alkusz értékesítési főosztályvezető

A Szent István Egyetemen megszerzett mérnök közgazdász végzettséggel 10 éve van szerencsém a biztosítási szektorban szerepeket vállalni. Kezdetben a személyes értékesítésben kerestem kihívásokat és ismerkedtem meg az ügyféllel. Majd átélve az értékesítés sikereit, megértve az ügyfelek és a közvetítők gondolkodását, igyekszem immár biztosítói oldalon, de még mindig sales területen kamatoztatni a megszerzett tudást.

Püski András

MABIASZ elnöke

Téma: Az alkuszi, tanácsadói munka fontossága, szerepe.

Juhos András

UNIQA Biztosító Zrt. Igazgatóságának tagja - Személybiztosítások terület (Life CITO)

1978-ban okleveles matematikusként végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, majd később a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen posztgraduális aktuáriusi diplomát szerzett. Pályafutását a SZÁMALK-nál kezdte, ahol először rendszerprogramozóként, majd tudományos munkatársként dolgozott.
1990-ben került az Állami Biztosítóhoz, itt 1990-től vezető aktuárius, 1992-től életbiztosítási igazgató, 1996-tól pedig vezérigazgató-helyettes, az életbiztosítási divízió vezetője.
2001-től az UNIQA igazgatósági tagjaként a személybiztosítási területért felelős.
2015-től a MABISZ élet tagozatának az elnöke.

Polányi Zoltán

UNIQA Biztosító Zrt. Igazgatóságának tagja - Értékesítési terület (CSO)

Szakmai pályafutását 1995-ben Centrál Lízing Kft.-nél üzletkötőként kezdte, majd 1997-től 2 évig a Budapest Autófinanszírozási Zrt.-nél dolgozott régióvezetőként. 1999-ben a Porsche Hungária nagybani értékesítési tevékenységét koordinálta. Az UNIQA Biztosító előtt a K&H Lízing csoportnál értékesítési igazgató, majd a K&H Alkusz Kft. ügyvezető igazgatója. 2004 óta dolgozik az UNQA Biztosítónál, ahol az értékesítésért, oktatásért és a marketingért felelős. 2016 óta az igazgatóság tagja.

dr. Zsolnai Gábor,

a Vienna Life vállalati értékesítési igazgatója

Általános orvosként és szakközgazdászként diplomázott. A szakember már jó ideje az egészségügyi magánszolgáltatás különböző területein dolgozik, évek óta foglalkoztatja a vállalati egészségfejlesztés és ennek egyik pillére, az egészségbiztosítások. A Vienna Life Biztosítónál feladatai közé tartozik a termékfejlesztés, az ügyfélkör bővítése, a meglévő partnerek megtartása, a piacszerzés és új szolgáltatások bevezetése és egyben elkötelezett híve a teljes piac edukálásának.
Az előadás címe: „Szívügyünk az egészség!”

Cselényi-Szabó Judit

CIG

2007-ben államvizsgázott a PTE tanárképző szakán. Tanulmányai utolsó éveiben érdeklődése egyre inkább a a gazdasági - pénzügyi területek felé fordult és 2006-ban egy német tulajdonban lévő független közvetítő cégnél kezdett el dolgozni. 2008-ban belekóstolt a hitelezés világába, majd 6 év értékesítés után 2012-ben csatlakozott a CIG Pannónia Életbiztosítóhoz alkuszi kapcsolattartóként. Négy év kitartó, lelkiismeretes támogató munka után, 2016-tól a független csatorna értékesítési igazgatójaként tevékenykedik tovább.
Előadás címe: Digitális világ

Csermely Péter, hálózatkutató

Az előadás témája: "Milyen túlélési technikákra tanítanak minket a biológiai hálózatok sokmilliárd éves evolúciós sikertörténetei?"

A Semmelweis Egyetem professzora. Egy több mint százfős munkacsoportot (LINK-Group) vezet, ahol biológusok, fizikusok, informatikusok, középiskolai tanárok, pszichológusok dolgoznak együtt.
A hálózatokat nemcsak kutatja, hanem szinte élethivatásként szervezi is: az Európai Tehetségtanács elnökeként 50 országra kiterjedő tehetségsegítő hálózatot alakított ki.
Eddig 14 könyve és több mint 250 tudományos cikke jelent meg, amelyekre 13 ezer idézetet kapott.
A Magyar Tudományos Akadémia és az Academia Europaea tagja.
Munkáját számos kitüntetéssel értékelték, ezek közül Sir David Attenborough-val együtt 2004-ben az EU Descartes-díját vehette át.
2010-ben a tehetséggondozó tevékenysége miatt a nevét beírták Magyar Örökség könyvébe.

Gyulavári Zsolt

MKB

Bemutatkozás: 28 éve dolgozom az értékesítésben, ebből 23 év a biztosítási szakmában, ahol értékesítőként kezdtem, majd értékesítési vezérigazgató helyettesként fejeztem be a pályát. Az elmúlt 5 évet a hitelezésben töltöttem. Tavaly nyár óta dolgozom az MKB Banknál, mint a Platform és Cafetéria Igazgatóság vezetője. Feladataim közé tartozik a Külső Értékesítési Partnerek, az MKB Klub, a Pénztárak (NyP, EÜP,) az Erzsébet Kártya, Szép Kártya, és egyéb külső értékesítési platformok irányítása, koordinálása.

Nagy István, UNICREDIT

Igazgató - Harmadik Feles Értékesítés és Mobil Értékesítés Hálózat

Előadás témája:
Unicredit Bank a nemzetközi és a hazai piacon.
Hogyan működünk(Jelzáloghitel termékek, folyamatok bemutatása)
Partneri kapcsolattartás fontossága,partneri cégek szerepe a Bank életében.

Belányi-Sztraka Szabolcs,

az IZYS Pénztárak alapítója

Karrierjét a TESCO pénzügyi osztályán kezdte, majd 2005. márciusában alapította meg az IZYS Önsegélyező Pénztárt, mely 2015-ben piacvezető lett az önsegélyező pénztári szektorban. Mára a csoport egy másik pénztárt is elindított Első Lakáshitel Pénztár néven, mely nagyon gyors fejlődésnek indult és már az indulás évében is nyereséges lett. Tervei között szerepel a Pénztárakat kiszolgáló cégek holding struktúrába szervezését követően, annak a Budapesti Értéktőzsdére bevezetése. A pénztárpiac mellett, ismert még a média területén is. Ő fejlesztette a TV2 és az atmedia cégek értékesítési rendszereit.

Szántó András

Equilor Befektetési Zrt

2005 óta különböző pozíciókban dolgozik az Equilor Befektetési Zrt-nél, mely számos rangos szakmai díj birtokosaként (például Év befektetési szolgáltatója) 1990 óta áll az ügyfelek rendelkezésére. Szántó Andrásnak jelenleg igen széles körben kell figyelnie a piaci folyamatokat, híreket, eseményeket a befektetési eszközök terén és földrajzilag is. Követi az eseményeket a deviza-, részvény-, kötvény- és árupiacokon Japántól Nagy-Britanniáig, Ausztráliától Magyarországig minden országot, gazdasági, politikai, társadalmi szempontból is. Lakossági üzletág igazgatói pozíciójából fakadóan lehetősége van stratégiai elképzeléseit is megvalósítani a termék- és szolgáltatásfejlesztés terén is. Ma már nagyobb felelősségvállalás is jár a munkával, hiszen 30 kolléga tevékenységéért felel.

Ungvári Krisztián

ERSTE Lakástakarék Zrt. elnök-vezérigazgató

Általános és középiskolai tanulmányait Egerben végezte, majd 2001-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Közgazdaságtudományi karán.
2000-től az Erste Bank Befektetési Zrt.-nél a hálózati értékesítés vezetője. Feladata elsősorban az Erste Bank fiókhálózatában és a Magyar Posta hálózatában a befektetési termékek forgalmazásának megszervezése és irányítása volt. 2007-től az Erste Bank Hungary Nyrt.-nél a Partneri Értékesítés igazgatójaként dolgozott. Felelősségébe tartozott az Erste Bank stratégiai partnerivel, közvetítői hálózatával és leányvállalataival való együttműködés koordinálása, a forgalmazott termékek értékesítésének fejlesztése.
2010. novemberétől az Erste Csoport saját lakástakarék-pénztárának alapítását előkészítő projektjének vezetője , majd 2011. áprilisától az újonnan megalapított Erste Lakástakarék Zrt. igazgatóságának elnöke és vezérigazgatója. Közvetlen irányítása alá elsősorban üzleti területek, a stratégia, termékfejlesztés, értékesítés, üzleti elemzés tartoznak.

Balázs Zsuzsanna,

EUB

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemet elvégezve, 1991-től a biztosítási szakmában dolgozik. 2013-ban csatlakozott az Európai Utazási Biztosítóhoz, ahol biztosítástechnikai területért felelős vezérigazgató helyettesként irányítja a termékfejlesztést, kárrendezést és az informatikát.

Sólyom Zoltán

Keszthelyi Holding Zrt. vezérigazgatója

Sólyom Zoltán 1990-ben a Budapesti Műszaki Egyetem elvégzése után a Generali Biztosítónál kezdte biztosításszakmai pályafutását. 1993-tól a Generali Biztosító ügyviteli igazgatója, 1996-tól a biztosítótársaság cégvezetője. 1997-ben azzal a nem titkolt szándékkal indította el a Palladium Consultingot, hogy azt a KKV szegmens piacvezető biztosítási alkuszi vállalkozásává fejlessze.

Juscsák György

A J.P. Morgan igazgatója és értékesítési vezetője. 17 éves amerikai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi piacok és a bankszektor területén. Jelenlegi pozíciójában a J.P. Morgan Asset Management közép és kelet európai kereskedelmi tevékenységét irányítja a vállalat bécsi irodájából.
Öt éve csatlakozott a bank európai régiójához, korábban éveken keresztül a J.P. Morgan Investment Bank alelnökeként a kötvény-, struktúrált pénzügyi-, illetve kamat-piaci  termékek kereskedelmi osztályán  a Portfolio Strategies csoport tagjaként New York-ban dolgozott. Nemzetközi intézményi befektetők, nemzeti- és kereskedelmi bankok, biztosítótársaságok, nyugdíjalapok és hedge fundok kötvény, portfolió, és mérleg stratégiájával foglalkozott.  Előtte hasonló tevékenységi körrel a Bear Stearns-nél végzett munkát, korábban pedig az AmTrust Bank tőkepiaci osztályán volt vezető elemző Cleveland, Ohio-ban.
MBA diplomáját a Case Western Egyetemen szerezte. CPA, Series 7 és 63 képesítésekkel rendelkezik. Címzetes Egyetemi Docens. A CEU MSc in Finance Advisory Committee tagja.

Márton Péter

SZÁZADVÉG Gazdaságkutató Zrt. vezérigazgatója

Téma:
- Pénzügyi szektorral kapcsolatos kutatásaink 2016-ban
- Makrogazdasági előrejelzés 2017-2018

Rakonczay Gábor

kétszeres Guinness világrekorder és hatszoros óceánátkelő magyar hajós, az amerikai Év Kalandja Díj és a Magyar Formatervezési Díj tulajdonosa.

Rendszeresen tart előadásokat egyetemeken és felsővezetői képzéseken, eddig 5 országban, több mint 70 ezer ember hallotta célmegvalósítással kapcsolatos előadásait. A Tűzhangya, az Átkelés a végtelenen és az Extrém című könyvek írója.

Az előadás alap gondolatai:
„Az ember annyi, amennyit gondol és tesz.”
„A legmerészebb álmok is megvalósíthatóak, ha érdemben és minőségében teszünk értük…, mert mindannyiunk feladata átkelni önmagunk óceánján.”

Risztov Éva

olimpiai bajnok, háromszoros világbajnoki ezüstérmes, hétszeres Európa-bajnoki ezüstérmes, egyszeres Európa-bajnoki bronzérmes, hatszoros rövid pályás Európa-bajnok, hétszeres ifjúsági Európa-bajnok, a felnőttek között ötvennyolcszoros országos bajnok magyar úszó. Felnőtt országos csúcstartó 1500 m gyorson 50 méteres medencében és 800 m gyorson 25 méteres medencében, volt rövid pályás Európa-csúcstartó 800 m gyorson. 11 évig tartotta 50 méteres medencében a 400 méteres gyorsúszás hazai rekordját, 2002-től 2013-ig.

Olimpiai bajnoki címét a 2012-es londoni olimpián szerezte 10 km-s nyíltvízi úszásban.

Litkai Gergely, humorista

a Dumaszínház társulatának tagja.

Főszerkesztő, író, konferanszié, író és forgatókönyvíró, a magyar stand-up comedy egyik megteremtője és sikeres előadója. Végzettségét tekintve jogász. Háttérember, aki azért a fényre is vágyik. Tévés, rádiós, álhírportálos ötletgazda. Egy doboznyi Bonbon-díj büszke tulajdonosa. A legmagasabb Karinthy-gyűrű-hordozó. Az ember, aki nem szeretne bungee-jumpingolni, akit nem érdekel a kanyoning. A családapa, aki szabadidejében skanzent látogat, könyvet olvas, vagy ír. Tehetségkutató, de nem részecske-gyorsító. A sztár, akit ritkán szólítanak le az utcán. A Comedy Central ex-főszerkesztője, a Rádiókabaré korábbi állandó szerzője, előadója és egyik szóvivője. A Dumaszínház társulatának vezetője, atyja, Jedi-, és Yoda-mestere, tanácsadója, nagy fehér főnöke, háttérembere és mentora.

Galéria

Programok

1. nap - 2017. április 11. (kedd)

IDŐPONT PROGRAM ELŐADÓ
8.00-tól Érkezés, Regisztráció
9:00 Köszöntő Keszthelyi Erik – Keszthelyi Holding Zrt. elnök - tulajdonos
9:15 Nyitó beszéd
9:30 – 10:30 Keszthelyi Holding Zrt. dr. Schiffer Miklós - designer
10:30-11:00 Kávészünet
11:00-11:30 Sajtótájékoztató
11:30-13:00 Generali
Signal
Dr. Farkas András - NyugdíjGuru
Kardos László – kompozit alkusz értékesítési főosztályvezető és Telegdi René – Concorde Alapkezelő üzletág-igazgató
13:00 – 14:20 Ebéd
14:20 – 16:00 Századvég Zrt.
MABIASZ
Uniqa
Vienna Life
Márton Péter - vezérigazgató
Püski András - elnök
Polányi Zoltán és Juhos András – Uniqa Biztosító Zrt. Igazgatóságának tagjai
Dr. Zsolnai Gábor – értékesítési igazgató
16:00 – 16:30 Kávészünet
16:30 – 17:45 ERSTE
Equilor
IZYS
MKB
UniCredit
Ungvári Krisztián - vezérigazgató
Szántó András - lakossági üzletág-vezető
Belányi-Sztraka Szabolcs - alapító
Gyulavári Zsolt - igazgató
Nagy István - igazgató
19:15 Gálavacsora díjátadó, vacsora, élőzene

2. nap - 2017. április 12. (szerda)

Időpont Program Előadó
7.00-9:00 Reggeli Kijelentkezés a szobákból
9:00-9:30 Stand Up Litkai Gergely
9:30 – 10:30 Metlife Juscsák György – JP Morgan értékesítési vezető
10.30 - 11:00 Kávészünet
11:00 – 11:45
11:45 – 12:30
Union
Aegon
Csermely Péter - hálózatkutató
Rakonczay Gábor – Guiness világrekorder magyar hajós
12:30 – 14:00 Ebéd
14:00 – 14.45
14:45 – 15:15
15:15 - 15:30
Groupama
CIG
EUB
Kapás Zsolt – DUNAFERR Egészségvédelmi Intézet vezetője
Cselényi-Szabó Judit - értékesítési igazgató
Balázs Zsuzsanna - vezérigazgató-helyettes
15.30 – 16:00 szünet
16:00 – 16:45
16:45 - 17:30
Allianz
Záró előadás
Elköszönés, konferencia zárása
Risztov Éva – olimpiai bajnok, magyar úszó
Sólyom Zoltán – Keszthelyi Holding Zrt. vezérigazgató
Keszthelyi Erik – Keszthelyi Holding Zrt. elnök-tulajdonos
A programváltozás jogát fenntartjuk.

BIZTOSÍTÓK ÉS BANKOK

Az Aegon Magyarország az elmúlt években számos díjat nyert; ügyfelei mellett üzleti partnerei és a tágabb értelemben vett szakma is elismerte azokat az innovatív megoldásokat, amelyek az ügyfeleik elégedettségét és pozitív élményét szolgálják. Ilyenek például az ügyfél-kommunikációt segítő megoldások: baba-és nyugdíjkalkulátor, új ügyfeleknek szóló welcome-oldal, kétoldalas, egyszerűsített terméktájékoztatók, vagy éppen az e-mailben, sms-ben küldött aktuális kárrendezési információk.

„Nemcsak eladni akarunk, hanem szolgáltatni is. Minden intézkedésünk célja, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek és lojálisak legyenek az Aegon-hoz.” - Szombat Tamás, az Aegon Magyarország vezérigazgató-helyettese.

Ügyfeleivel és értékesítési partnereivel az Allianz az egyik legerősebb pénzügyi közösséget alkotja. A pénzügyi lehetőségek kiaknázása és a kockázatok elleni védelem terén világszerte több mint 83 millió magán- és vállalati ügyfél támaszkodik az  Allianz szaktudására, tőkeerejére, globális jelenlétére és stabilitására.
2014-ben az Allianz a világ több mint 70 országában 148 ezer alkalmazottal 122,3 milliárd eurós díjbevételt és 10,4 milliárd eurós működési eredményt ért el. Az Allianz magyarországi csoportjának tagjai az Allianz Hungária Zrt., az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár, az Allianz Egészség- és Önsegélyező Pénztár, valamint az Allianz Alapkezelő Zrt. termékeikkel és szolgáltatásaikkal széles körű pénzügyi megoldásokat nyújtanak. Az Allianz Hungária Zrt. a Nemzetközi Számviteli Szabályok (IFRS) szerint 123,76 milliárd forint bruttó díjbevételt ért el 2014-ben, a Mabisz által közzétett adatok szerint továbbra is az elsők között van a biztosítási piacon.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-t 2007 végén ismert és elismert magyar közéleti személyiségek és hazai biztosítási szakemberek alapították (CIG Közép-európai Biztosító Zrt. néven), amely működését 2008-ban kezdte meg.
Részvényeit 2010. november 8-án vezették be a Budapesti Értéktőzsdére, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. tehát nem csupán a hazai biztosítási piac szakértő ismerője, hanem a magyar tőzsde egyik fontos szereplője, amely a vonatkozó jogszabályok szigorú előírásainak eleget téve, transzparensen működik.
Ügyfelei és részvényesei érdekeit szem előtt tartva, reálisan gondolkodik és gyorsan reagál a megváltozott piaci körülményekre, azokban a szegmensekben törekszik vezető szerepre, ahol sikeresen – azaz nyereséggel – tud működni.
Termékei és szolgáltatásai az ügyfelek különböző élethelyzetéből fakadó igényeire kínálnak biztonságos, ugyanakkor innovatív megoldásokat, és a felelősen gondolkodó munkaadók számára is lehetőséget nyújtanak a munkavállalóikról való gondoskodásra.
2011-ben kezdte meg aktív tevékenységét a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (EMABIT), a CIG Pannónia Életbiztosító 100%-os tulajdonában lévő, nem-életbiztosítással foglalkozó leányvállalata.
A dinamikus hazai piacszerzést követően az EMABIT a külföldi piacokon is megjelent: 2012-ben lépett be a lengyel piacra, 2013-ban az észt, a lett és a litván piacokon vezette be szállítmánybiztosítási szolgáltatását, 2014-ben pedig az olasz piacon jelent meg speciális kezesi biztosítási termékkel.
Az EMABIT a flexibilitás jegyében igyekszik a réspiacok nyújtotta lehetőségekre koncentrálni, piaci stratégiájának fókuszában jelenleg a hazai kis- és középvállalatok, állami és önkormányzati intézmények, vállalatok, szakmai kamarák, egyesületek, szövetségek állnak. 
Számukra innovatív vagyon-, és felelősségbiztosítási, gépjármű-biztosítási, szállítmánybiztosítási valamint fuvarozói felelősségbiztosítási termékeket, továbbá az igen élénk érdeklődésre számot tartó kezesi biztosítást kínálja.

Az Európai Utazási Biztosító Zrt. a magyar utasbiztosítási piac egyik legmeghatározóbb, piacvezető szereplője. Olyan egyedülállóan széles termékskálával rendelkezik, amellyel nem csak a szokásos külföldi és belföldi utazásokra kínál hagyományos értelemben vett utasbiztosítási megoldásokat, hanem szolgáltatásaival lehetőséget teremt arra, hogy az utazók munkáját, szórakozását, élményeit is biztonságosabbá tegye. Az EUB a klasszikus betegség-, baleset- és poggyászbiztosításon kívül, kifejezetten tengerparti nyaralásra, síelésre, repülős útra, külföldi munkavégzésre érvényes utasbiztosítással is rendelkezik, de külföldi ösztöndíjasoknak, kamionosoknak, sportolóknak, üzletembereknek is egyedi termékeket kínál.

Az EUB elődje, az Európai Áru- és Podgyászbiztosító Rt. a világ legelső utasbiztosítójaként 1907-ben kezdte meg tevékenységét. Miután a társaságban többségi tulajdont szerzett az Assicurazioni Generali Biztosító, a részvények egy része pedig a Münchener Rückversicherung, a világ legnagyobb viszontbiztosítójának a kezébe került, néhány év alatt kialakult a biztosító európai méretű hálózata.

Az EUB 1997 óta a Generali Csoport leányvállalataként működik Magyarországon. Stabil, piacvezető nemzetközi hátterének, sok évtizedes tapasztalatának, innovatív megoldásainak köszönhetően méltán tekinthető az utasbiztosítások szakértőjének.

A Generali Biztosító hazánk egyik meghatározó biztosítótársasága, korrigált díjbevétele alapján piacvezető szereplő. Teljes körű biztosítási szolgáltatóként élet és nem-életbiztosítási termékpalettával áll ügyfelei rendelkezésére, hiszen küldetése, hogy ezekkel a testreszabott és elérhető biztosítási megoldásokkal az első számú választás legyen mindenki számára. Jelenleg több mint 850.000 lakossági és vállalati partnerének nyújt szolgáltatást. 2014- ben díjbevétele elérte a 114,8 milliárd forintot. A Generali az ország egyik legkiterjedtebb tanácsadói hálózatával rendelkezik, kötelékében több mint 1800 tanácsadó dolgozik.
A Generali Csoportot 1831-ben Triesztben alapították Generali Osztrák-Olasz Biztosító (Assicurazioni Generali Austro-Italiche) néven. Az első pesti és egyben magyarországi biztosítási intézetet a Generali hozta létre 1832-ben. Így a magyar társaság 183 éves, míg a nemzetközi csoport immár 184 éves múltra tekint vissza.
A csoport 1857-ben alakult nyilvánosan működő részvénytársasággá, majd 20 évre rá megtörtént az első osztalék-kifizetés, amelyet soha, még a háborús évek alatt sem kellett felfüggeszteni.
A társaság első jelképe a Habsburg uralkodóház szimbóluma, a kétfejű sas volt. 1881-ben, az 50 éves jubileumon született meg a döntés arról, hogy Szent Márk szárnyas oroszlánját használják a társaság hivatalos logójaként.
A második világháború hatására a Generali földrajzi lefedettsége csökkeni kezdett, majd a század második felében kénytelen volt a legtöbb kelet-közép-európai országból, így hazánkból is kivonulni.
A rendszerváltozást követően a Generali volt az első társaság, amely leányvállalat alapítását kezdeményezte egy volt szocialista országban. Így alakult meg 1989-ben az ÁB-Generali Budapest Biztosító. A szintén 1989-ben alapított Providencia Biztosító 1991-ben került a Generali tulajdonába. 1999-ben a két cég fúziójával jött létre a Generali-Providencia Biztosító, mely 2014 óta Generali Biztosító néven működik.
A Generali Csoport földrajzi terjeszkedése természetesen nem állt meg: a csoport fókuszában a nagy növekedési potenciállal bíró térségek – elsősorban Ázsia és Kelet-Közép-Európa – piacai állnak.
A vállalatcsoport új stratégiájának célja, hogy a Generali, mind a piaci jelenlétét, mind a nyereségességét tekintve újra Európa vezető lakossági biztosítója legyen!

ÜGYFELEINK MOSOLYÁÉRT KÍVÜL-BELÜL MEGÚJULTUNK
A több mint 100 éves múltra visszatekintő és szövetkezeti elvekre épülő Groupama Csoport célja, hogy segítse az ügyfeleket terveik megvalósításában, ügyeljen személyes biztonságukra, biztosítsa vagyonuk, befektetéseik védelmét, és a nehéz helyzetekben mellettük álljon. A 2014-es évet kiemelkedően eredményesnek tartjuk, hiszen mind az élet-, mind a nem-életbiztosítási ágazatban a piaci átlagot meghaladó mértékben tudtuk növelni díjbevételünket, ezzel tovább erősítettük tavaly a piacon elfoglalt élvonalbeli helyünket, és eredményünk is megfelelt a tervezettnek. Ezekhez az igen jó eredményekhez természetesen hozzájárult a régóta várt gazdasági növekedés visszatérte is, melynek köszönhetően a nem-életbiztosítási piac jelentősen bővült, főként a gépjármű-, a felelősség- és a balesetbiztosítások terén. Ugyancsak bíztató fejlemény volt a nyugdíjbiztosítások után igénybe vehető adókedvezmény bevezetése, melyet a szakma már régóta várt, és amely vitathatatlanul arra ösztönözte a háztartásokat, hogy több pénzt fektessenek életbiztosításba. Reményeink szerint e lehetőség továbbra is segíteni fogja a teljesen megújított nyugdíjcélú életbiztosításaink értékesítését. Fontos szakmai díjat is elnyert társaságunk 2014-ben: a független MoneyMoon, a legjobb devizaalapú részvény unit-linked eszközalap és a legjobb ingatlan unit-linked eszközalap kategóriák mellett, a befektetési tevékenység elismeréséért „Az Év Biztosítója 2014” címet is társaságunknak ítélte, ugyanis eszközalapjaink szerepeltek a legtöbb esetben a kategóriák legjobbjai között. 2015-ben kívül-belül megújultunk! 2015. július 1-jétől új székhelyen vontuk össze szervezeti egységeinket és nevünket is egyszerűsítettük, a jövőben Groupama Biztosító néven folytatjuk tevékenységünket. Célunk egybecseng stratégiánkkal: ügyfél-elégedettség és a teljesítmény további javítása. Bízunk abban, hogy a gazdasági növekedés az idei évben is folytatódik, és a piacok ismét vonzóvá válnak a befektetők számára. Társaságunk idén is kiemelt hangsúlyt fektet az ügyfelei és partnerei számára nyújtott személyre szabott kiszolgálás további javítására, valamint online szolgáltatásaink és üzletkötői hálózatunk szaktudásának fejlesztésére. Mindennapi munkánkat ügyfeleink elégedettségének és biztonságérzetének megteremtése határozza meg, legyen szó biztosítási tanácsadásról vagy ügyintézésről. Tudjuk jól, hogy a bizalom ritka kincs, amit ki kell érdemelni. A Groupama Biztosítónál ezért azon dolgozunk, hogy ügyfeleink bizalmát nap mint nap megháláljuk, mert tudjuk, hogy egy biztosítás több mint üzlet. Ha valaki megtisztel minket bizalmával, akkor mi a Groupama Biztosítónál mindent megteszünk, hogy ezt a bizalmat mindennap megháláljuk és viszonozzuk, mert így lesz a bizalomból biztonság.

A MetLife Inc. bemutatkozója
Az 1868-ban alapított MetLife leányvállalatain és társvállalatain keresztül világszerte kínál életbiztosítási és életjáradék programokat, alkalmazotti juttatásokat, valamint vagyonkezelői szolgáltatásokat. A mintegy 100 millió ügyfelet kiszolgáló és a FORTUNE 100® közül 90 céggel együttműködő MetLife közel 50 országban van jelen, és piacvezető szerepet tölt be az Egyesült Államokban, Japánban, Latin-Amerika, Ázsia, Európa és a Közel-Kelet országaiban. MetLife Europe Limited Magyarországi Fióktelepe
A MetLife Europe Limited Magyarországi Fióktelepénél a magyar életbiztosítási piacon is értékálló hozamokat nyújtó és hosszú távú pénzügyi biztonság megteremtésére alkalmas megoldásokat kínálunk. Számunkra fontos, hogy ügyfeleinknek az elvártnál jobb minőségű szolgáltatást nyújtsunk, amelyre a jól felkészült kollégák jelentik a garanciát. További információért látogassa meg a www.metlife.hu honlapot.

Társaságunkat 1993-ban alapította a patinás német SIGNAL IDUNA vállalatcsoport, amely már 110 éves múltra tekint vissza az európai pénzügyi piacon. A SIGNAL IDUNA Biztosító az elmúlt 24 év alatt folyamatos növekedés mellett kompozit biztosítóvá vált, teljes körű biztosítási védelmet nyújt ügyfelei számára. Termékpalettánkat folyamatosan bővítettük: az élet-, baleset- és vagyonbiztosítások után 2006-ban elindítottuk gépjármű-biztosítási üzletágunkat is.
2017 évi névváltásunkkal célunk, hogy a Németországban az elmúlt 110 év alatt felépített SIGNAL IDUNA imázst Magyarországon is tovább erősítsük. Márkánk értékeinek tekintjük a kompetenciát, a mesterségbeli tudást, az elkötelezettséget, az értékekhez való hűséget, a smart szemléletmódot, a stabilitást és a változásra való képességet, valamint azt, hogy azonos szemmagasságban viszonyulunk partnereinkhez, ügyfeleinkhez egyaránt. Szlogenünk a „Nekem a biztonság” – kifejezi mindezen értékeket.
Mára több mint 500 ezer vállalati és lakossági ügyfelünk bizalmát élvezzük, mely meghatározó eleme a magas szintű minőségi kiszolgálás és a személyes kapcsolat az ügyfél és a tanácsadó között, valamint a biztosító és az alkusz viszonylatában is. Nagyra értékeljük alkuszpartnereink munkáját, amelyhez igyekszünk – képzésben, adminisztrációban, termékkör kialakításban - minden támogatást megadni számukra.

Az UNION Biztosító a magyar biztosítási piac dinamikusan fejlődő cége, mely kompozit kínálata révén az ügyféligények széles palettáját képes kielégíteni. Mind az egyéni, mind a vállalati és intézményi ügyfélkör számára széleskörű élet-, vagyon- és gépjármű-biztosítási megoldásokat képes nyújtani. Az UNION a magyar biztosítási piac egyik legtőkeerősebb biztosítója: az egyik legmagasabb alaptőkével rendelkezik a biztosítótársaságok és egyesületek között. Pénzügyi hátterét anyacége, Közép-Kelet-Európa legnagyobb biztosítási csoportja, az 1824-ben alapított Vienna Insurance Group garantálja. Kiemelkedő eredményeinek köszönhetően a társaság magyarországi nagyvállalatként a biztosítási piac felső harmadába tartozik, 2015-ben hetedik alkalommal nyerte el a legjobb márkákat fémjelző Superbrands díjak egyikét. Üzleti aktivitása mellett a társadalmi szerepvállalásra is kiemelt figyelmet fordít.
A Vienna Insurance Group (VIG) Ausztria, valamint Közép- és Kelet–Európa vezető biztosítási szakértője. A konszernt, melyet a hosszú idő óta fennálló tradíciók, erős márkanevek és szoros ügyfélkapcsolat jellemez, 25 országban mintegy 50 vállalat alkotja. A biztosítási üzletágban 190 éves tapasztalat áll a VIG mögött. A Vienna Insurance Group közel 23 ezer munkatárssal egyértelműen piacvezetőnek számít a kulcsfontosságú piacokon, és ezzel kiváló pozíciót foglal el ahhoz, hogy egy 180 millió főt számláló régió hosszú távú növekedési lehetőségeit kihasználja. A tőzsdén jegyzett Vienna Insurance Group a bécsi tőzsde ATX részvényindexének legjobban fejlődő vállalata; a részvényt a prágai tőzsdén is jegyzik.

Az UNIQA Biztosító Zrt. az alapítása óta eltelt két évtized alatt a magyar piac hetedik legnagyobb biztosítótársaságává vált és az egész országra kiterjedő értékesítési hálózattal rendelkezik.
Célja, hogy ügyfeleinek teljes körű szolgáltatást nyújtson olyan minőségben, amely mértékadó más biztosítók számára is. Az UNIQA kilencszeres Superbrands és hatszoros Business Superbrands díjazott, emellett tavaly elnyerte a GfK Piackutató Intézet Kiváló Call Center elismerését. Az UNIQA Biztosító érdemelte ki az “Év Biztosítója” díjat a Money Moon Awards 2015 versenyen, a legtöbb vizsgált biztosítói eszközalap kategóriában dominálva a mezőnyt. Az UNIQA Biztosító Zrt. számos hazai elismerő díj mellett 2011-ben egy nemzetközi díjjal is gazdagodott. A londoni székhelyű folyóirat, a World Finance Magazin az UNIQA Biztosítónak ítélte oda a legjobb biztosítótársaságnak járó díjat Magyarországon.
Az UNIQA Biztosító Zrt. az egyik vezető közép-európai biztosítókonszern, az UNIQA csoport tagja. Az UNIQA csoport 14 ezer munkatársa és értékesítési partnere 19 országban tízmillió ügyfelet lát el. Az UNIQA hazájában, Ausztriában 21 százalékos piaci részesedésével a második legnagyobb biztosítókonszern.

Stabil, megbízható hátterünkkel, melyet Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága nyújt, azon dolgozunk, hogy Ügyfeleink számára minden élethelyzetben a céljaiknak leginkább megfelelő megoldást nyújtsuk. Tulajdonosunk, az osztrák illetékességű VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG), 25, zömében közép- és kelet európai országban, mintegy 50 tagvállalattal rendelkezik, Magyarországon 3 tagvállalattal működik, különböző célokkal, piaci pozícióval.
A 25 országban működő Csoport vállalatait egyetlen közös cél vezérli, az, hogy ügyfeleinek – az adott piac lakosságának gondolkodásmódjára és igényeire szabottan – a létező legjobb biztosítási fedezetet kínálja széleskörű kockázatokra. Ez komoly felelősség. A VIG elkötelezett munkatársai, rugalmas és modern termékei, széles szolgáltató központ hálózata és értékesítési csatornái segítségével teljesíti kötelezettségeit.
Stand aktivitása: Élménypont helyszíni fotózás lesz a standunkon minkét napon.

Az Equilor Befektetési Zrt. néhány nap különbséggel a magyar tőkepiac, valamint a Budapesti Értéktőzsde újraalakításával egy időben, több mint 25 évvel ezelőtt kezdte meg működését.

Ügyfeleink számára kínált szolgáltatásaink lefedik a klasszikus befektetési banki tevékenység valamennyi területét, munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkező, magasan képzett szakemberek. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk belföldi és külföldi értékpapírokkal, valamint devizákkal kapcsolatban magán és intézményi ügyfeleink számára egyaránt. Vállalatunk több mint tizenöt éve foglalkozik portfólió- és vagyonkezeléssel, több mint húsz éve vállalati pénzügyi tanácsadással is.

Pénzügyi szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük az új elvárásoknak megfelelően, tapasztalt tanácsadóink pedig személyre szabottan segítik a megfontolt döntéshozatalt.

Az Equilor teljes jogú tagja a budapesti, a varsói és a prágai értéktőzsdének, tevékenységét a Budapesti Értéktőzsde „Az év csapata”, „Az év tőzsdei hitelpapír kibocsátás szervezője”, 2015-ben pedig „Az év befektetési szolgáltatója” díjjakkal ismerte el.Az MKB Bankról
Az MKB Bank Zrt. a magyar bankrendszer egyik legrégebbi tagja, működését 1950-ben kezdte meg. Létrehozásának célja a nemzetközi fizetési forgalomban való részvétel, elsősorban a külkereskedelemmel kapcsolatos bankári feladatok ellátása volt. Az 1987-es bankreform során a kétszintű bankrendszer kialakulásakor az MKB Bank teljes körű kereskedelmi banki felhatalmazást kapott, melynek alapján a hagyományos üzletágak megerősítése mellett új üzletágak sikeres beindítása és felfuttatása történt meg. A belföldi vállalatok komplex kiszolgálása rövid idő alatt a bank fő üzletágává vált. Az első sikeres hazai nagybanki privatizáció során nemzetközileg elismert, hazájában jelentős szerepet játszó pénzintézet, a német BayernLB szerzett többségi részesedést a bankban. A Bank a 80-as évek végétől kezdve továbbfejlesztette a lakossági bankszolgáltatásokat, a pénz- és devizapiaci valamint a tőkepiaci tevékenységét. 2001 végére az értékpapír-kereskedelmi tevékenység integrációjával az MKB Bank univerzális bankká vált, stratégiai érdekeltségei révén egyedülálló, komplex szolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére. A BayernLB-nek az EU Bizottságával kötött megállapodása értelmében, az állami pénzügyi segítség fejében meg kellett válnia bizonyos érdekeltségeitől. Ezért 20 év elteltével, 2014. szeptember 30-tól a Magyar Állam vált az MKB Bank Zrt. tulajdonosává. Még ezen év végén megkezdődött a Bank Európai Unió által felügyelt reorganizációs folyamata, amelynek keretében megtörtént átszervezéssel, racionalizálási intézkedésekkel fenntartható pályára került a Bank. 2016. június 29-én sikeresen lezárult a 2015 őszén megkezdett értékesítési folyamat, melynek eredményeként az MKB Bank Zrt. új tulajdonosai a METIS Magántőkealap (45%) a Blue Robin Investments S.C.A. (30%), a Pannónia Nyugdíjpénztár (10%) által alkotott konzorcium résztvevői, illetve 15%-ban részesedik az MRP-szervezet. Az MKB Bank sikeres újjászervezése után is elsőszámú alapérték az ügyfelek professzionális kiszolgálása, amelynek legfontosabb elemei az ügyfélkapcsolat és -élmény, az értékőrzés és -teremtés, valamint az innovatív banki megoldások. A fél évszázados működése során kiépített tudásbázis, a szakértői állomány és a beágyazott kapcsolati rendszer révén az MKB meghatározó szereplője a hazai vállalati kereskedelemfinanszírozási, pénz- és likviditáskezelési, befektetési piacnak. A bankot kivételes szakmai presztízse segíti a lakossági ügyfelek számára történő értékteremtésben.

Küldetésünk; jövőképünk
Az MKB Bank Magyarország meghatározó univerzális bankjaként tartós értéket teremt ügyfeleinek, hitelezési aktivitásán keresztül hozzájárul a lakosság és a vállalkozások céljainak megvalósításához, ezáltal az egész gazdaság teljesítményének növeléséhez. Az MKB magas színvonalú szolgáltatást nyújt szakértő munkatársaival és innovatív, 21. századi digitális technikákkal. Fenntartható üzleti modelljével, menedzselhető kockázati céltartalék-szint és nyereséges működés mellett az MKB különösen nagy hangsúlyt helyez a fair banki értékekre, ezek mentén az ügyfélkapcsolatok minőségére. Az MKB Bank a termék-kínálat, a szolgáltatás-minőség és az ügyfélkapcsolat-menedzsment kombinált értékajánlatát tekintve a hazai bankpiac vezető szolgáltatójává kíván válni minden üzletágban.

Az MKB 5 éves jövőképe
A bank az ország egyik meghatározó univerzális pénzintézeti csoportjaként lakossági, vállalati és intézményi ügyfelei számára egyaránt, életszakaszuk bármely pontján kölcsönösen előnyös, „fair” üzleti kapcsolatra törekedve kiváló minőségű pénzügyi szolgáltatások széles választékát nyújtja. Egyes vállalati, pénzügyi piacokon egyedi, kiemelkedő szakmai színvonalú kompetenciákkal, megkülönböztető értékajánlattal rendelkezik és a kialakított fókusz-szegmensek tekintetében meghatározó, vezető szereplővé válik. Az MKB továbbra is kiemelten összpontosít a sikeres és a nagy növekedési potenciállal rendelkező vállalatokra, valamint kiemelkedő szolgáltatásokat kínál prémium lakossági ügyfélköre számára. Az MKB egyik legfontosabb célkitűzése a digitális pénzügyi szféra meghódítása.

Középtávú stratégia
- Az MKB Bank Magyarország egyik legnagyobb múltú univerzális pénzintézeteként a piac meghatározó szereplője kíván maradni.
- Az MKB Bank a termék kínálat, a szolgáltatás minőség és az ügyfél kapcsolat menedzsment kombinált értékajánlatát tekintve a hazai bankpiac vezető szolgáltatójává kíván válni minden üzletágban.
- Tradicionálisan erős piaci szerepét meg kívánja őrizni a nagyvállalati és intézményi üzletágban.
- Határozott növekedési programot valósít meg a középvállalati üzletágban.
- A pozícióit számottevően erősíti a lakossági, mikro- és kisvállalati szegmensben, illetve a pénz- és tőkepiaci szolgáltatások területén.
- Stratégiai partnerségekkel és kapcsolatrendszerrel rendelkezik a minél teljesebb termékkínálat nyújtása, illetve szélesebb ügyfélkör elérése érdekében.
- Az MKB Bank Zrt. fő célkitűzése középtávon profitabilitásának javítása, melynek főbb pillérei: a ügyfélközpontúság összességében a legjobb szolgáltatás minőség nyújtásával; a jövedelmező üzletágak megerősítése; a működési hatékonyság javítása; mindezekhez a megfelelő humán erőforrás feltételek biztosítása.

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legnagyobb és leginkább diverzifikált nemzetközi bankhálózatot működtető UniCredit magyarországi tagja.

Az UniCredit Bank Magyarországon kedvező feltételek mellett kínál átfogó, rugalmas pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozásoknak és nagyvállalatoknak egyaránt. A magyar bankszektor egyik meghatározó szereplőjeként a magán- és vállalati hitelektől és a faktorálástól az európai uniós támogatásokkal megvalósuló nagy fejlesztési projektekig, a számlavezetéstől, bankbetétektől a vagyonkezelésen át a befektetési banki szolgáltatásig széles körű kínálattal szolgálja ki ügyfeleit. Ezt a választékot egészíti ki az UniCredit hazai lízingvállalata, az UniCredit Leasing Hungary Zrt, és a Pioneer Alapkezelő Zrt., valamint támogatja finanszírozási forrásokkal az UniCredit Jelzálogbank Zrt.

Az UniCredit Bank várja ügyfeleit fiókjaiban, telefonos ügyfélszolgálatán és az interneten is. Szakértő kollégáink egyszerűen és átláthatóan kínálnak konkrét válaszokat és valódi előnyöket azokra a kihívásokra és lehetőségekre, amelyekkel ügyfeleink napjainkban a való életben találkoznak.

Kapcsolat

Időpont

1. nap: 2017. április 11. (kedd)
2. nap: 2017. április 12. (szerda)

Cím

Hotel Eger & Park**** konferencia és wellness szálloda
3300 Eger, Szálloda u. 3.

Email cím

info@keszhelyiholding.hu