Kompromisszumok nélkül

A 100%-ban magyar tulajdonban álló Keszthelyi Holding a Keszthelyi Csoport ,,központi” Társasága. A Keszthelyi Holding gazdasági célja tartós részesedés szerzése jogilag önálló társaságokban. A vezérigazgató és munkatársai évtizedes tapasztalattal rendelkeznek pénzügyi és biztosítási szakterületeken, mely a vállalatcsoport sikerének biztos alapja.

 

A Keszthelyi Csoport töretlenül fejlődött az elmúlt években, így különböző cégalapítások és akvizíciók révén jelenleg öt társaság alkotja a Csoportot. 2016-ban a Keszthelyi Csoport összesített árbevétele megközelítette a 4 milliárd forintot.

A Keszthelyi Holding hosszú távú M&A stratégiát követve működő hálózatokat és társaságokat kíván a vállalatcsoportba integrálni, és a dinamikus fejlődés lehetőségét megnyitni azon újonnan csatlakozó társaságok számára, melyek megtartják saját értékeiket, dolgozóikat, menedzsmentjüket. A cégcsoporthoz partner-, illetőleg tagvállalatként csatlakozni presztízsértékű, és jelentős előnyökkel is jár.

 

A Keszthelyi Holding - stabilan és hatékonyan működő, jól strukturált háttérszervezettel - kölcsönösen előnyös feltételeket biztosít, úgymint: a piaci gyakorlattól eltérő, magasabb jutalékszintet, és alacsonyabb fenntartási költségeket, a biztosítókkal és egyéb pénzügyi partnerekkel történő szorosabb és kedvezőbb együttműködési feltételeket, professzionális arculatot, PR szolgáltatást és mindezekből adódóan évről évre növekvő árbevételt, és olyan biztonsági hátteret, amelyre a partnercégek nyugodtan alapozhatnak.

A Keszthelyi Holding hatékony működését és a menedzsment hosszú távú elképzeléseinek sikerét a legjobban az mutatja, hogy az eddigi növekedés külső forrás igénybevétele nélkül valósult meg: a Társaság a nyereség visszaforgatásából finanszírozta akvizícióit, és a jövőben is ugyanezt tervezi.

 

A Keszthelyi Vagyonkezelő saját tulajdonban lévő ingatlanokat, eszközöket és gépjárműveket kínál bérbeadásra.

 

Az Insurance Média a kiadója a piacon elismerésnek örvendő kiadványoknak; a Biztosítási Almanachnak, és az Egészségbiztosítási Almanachnak is. A társaság 2017 őszén újraindítja a Biztosítárs magazin kiadását is.

 

A társadalmi felelősségvállalás a vállalati kultúra része. A 2016-ban alapított Keszthelyi Alapítvány a Mosolygó Gyermekekért küldetésének tekinti, hogy támogatást nyújtson a rászorulóknak. Jövőbeni eltökélt célja, hogy minél több gyermekekkel kapcsolatos társadalmi célú kampányt indítson és támogasson.