Keszthelyi Erik

vezérigazgató

Erdei László

értékesítési vezérigazgató-helyettes

Müller László

beszerzési és üzemeltetési igazgató

Keszthelyi Erik

vezérigazgató
A Keszthelyi Holding Zrt. vezérigazgatójaként feladata a társaság irányítása, stratégiai céljainak meghatározása és megvalósítása, továbbá operatív vezetése. Keszthelyi Erik mindezek mellett részt vesz az ügyfelekkel történő napi szintű kapcsolattartásban. 2015-ben az „Év Fiatal Vállalkozója”, 2016-ban pedig az „Év Vállalkozója 2016” díj elismerésben részesült.

Erdei László

értékesítési vezérigazgató-helyettes
A Keszthelyi Holding Zrt. értékesítési vezérigazgató-helyetteseként feladata az értékesítési terület munkájának tervezése, irányítása és ellenőrzése, valamint az értékestés támogatási terület és az értékesítés oktatási terület irányítása is. Az értékesítési terület mellet a Cégcsoport marketing területének irányítása és az adminisztrációs terület munkájának szervezése és irányítása is a feladata. A felső vezetés tagjaként aktív részvétel a vállalati stratégia kialakításában és megvalósításában.

Müller László

beszerzési és üzemeltetési igazgató
A Keszthelyi Holding Zrt. beszerzési és üzemeltetési igazgatójaként felügyeli a beszerzések teljes folyamatát, versenytárgyalásokat bonyolít. Feladata a tendereztetések során szükséges belső és külső információk beszerzése és feldolgozása, az ehhez köthető ár-, és árrés vizsgálatok, elemzések előkészítése, készítése. Feladata a Keszthelyi Csoport irodái esetén az épületek üzemeltetőivel való kapcsolattartás. Gondoskodik az egyéb üzemeltetési feladatok ellátásáról, végrehajtja a jogszabályban és szabályzatokban előírt feladatok elvégzését. Elkészíti a területet érintő beszerzések, versenyeztetések műszaki dokumentációját, részt vesz a bonyolításban, javaslatot tesz a szerződésekre.