Dr. Fedák István

pénzügyi vezérigazgató-helyettes

Müller László

beszerzési és üzemeltetési igazgató

Kálmán Ilona

irodavezető

Dr. Fedák István

pénzügyi vezérigazgató-helyettes
A Keszthelyi Holding Zrt. pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként feladata a társaság pénzügyi, számviteli, kontrolling, valamint a teljes Keszthelyi Csoport jogi koordinációs tevékenységének fejlesztése, irányítása és felügyelete, a törvényeknek megfelelő működés biztosítása. A felső vezetés tagjaként aktív részvétel a vállalati stratégia kialakításában és megvalósításában.

Müller László

beszerzési és üzemeltetési igazgató
A Keszthelyi Holding Zrt. beszerzési és üzemeltetési igazgatójaként felügyeli a beszerzések teljes folyamatát, versenytárgyalásokat bonyolít. Feladata a tendereztetések során szükséges belső és külső információk beszerzése és feldolgozása, az ehhez köthető ár-, és árrés vizsgálatok, elemzések előkészítése, készítése. Feladata a Keszthelyi Csoport irodái esetén az épületek üzemeltetőivel való kapcsolattartás. Gondoskodik az egyéb üzemeltetési feladatok ellátásáról, végrehajtja a jogszabályban és szabályzatokban előírt feladatok elvégzését. Elkészíti a területet érintő beszerzések, versenyeztetések műszaki dokumentációját, részt vesz a bonyolításban, javaslatot tesz a szerződésekre.

Kálmán Ilona

irodavezető
A Keszthelyi Holding Zrt. irodavezetőjeként a management napi munkájához szükséges tárgyalásokat szervezi, kapcsolatot tart belső és külső partnerekkel, valamint vállalatokkal. A management és a Holding tagvállalatai közötti kommunikációt és kapcsolattartást segíti, ezenkívül tájékoztatja a munkavállalókat a management döntéseiről. Értekezletek, oktatások, csapatépítők, konferenciák, utazások szervezését bonyolítja, valamint a managementtel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátásáért felel.